Evenementen
24 Januari - Logistieke ontwikkelingen in Zuid-LimburgBijeenkomst in Born bij PostNL op 24 januari tussen 15.00 en 18.30 uur van LED Logistiek, waarvoor de hele logistieke keten in Zuid-Limburg is uitgenodigd.
25 Januari - Startersdag van StartersCentrum in RoermondStartersCentrum Limburg verzorgt ieder jaar een Startersdag: het evenement voor startende ondernemers in onze provincie, dit jaar op 25 januari van 19.00 tot 22.00 uur in Business Center Roerpoort in Roermond.
30 Januari - 3D printen voor het mkbInfomiddag op 30 januari in Geleen, georganiseerd door LimburgMakers.
30 Januari - Workshop Open InnovatieEen interactieve workshop over Open Innovatie op 30 januari onder auspiciën van de Open Universiteit in Heerlen.
01 Februari - Symposium Kessel: 'Een Kijkje in de Keuken'Symposium over duurzaamheid, voeding en klimaat, op donderdag 1 februari tussen 18.45 en 22.10 uur in Kasteel de Keverberg.
01 Februari - E-fulfilment meets ArbeidsmarktSeminar van e-Fulfilment Hub op 1 februari van 15.00 tot 18.00 uur in Weert over de regionale (logistieke) arbeidsmarkt.
01 Februari - 03 Februari - Kies Techniek ManifestatieDe Kies Techniek Manifestatie vindt op 1 en 2 februari plaats in het Technodôme aan de Hagerhofweg in Venlo.
07 Februari - Werkzaamheden uitvoeren in DuitslandBijeenkomst op 7 februari van 16.30 tot 21.00 uur in Venlo over de mogelijkheden voor ondernemers die hun producten en diensten over de grens in Duitsland willen aanbieden.
20 Februari - Cut The Crap!Avond van JBS in Venlo op 20 februari met workshop over omgaan met tijdgebrek. De oplossing komt van Patty Golsteijn (foto): Cut The Crap!
26 Februari - Exportsociëteit naar Koopman Automotive SolutionsVanaf 16.00 uur is de Exportsociëteit op 26 februari te gast in Born bij Koopman Automotive Solutions.
27 Februari - Workshop over intellectueel eigendomOp 27 februari vindt 's middags in Roermond bij de KvK de workshop 'De basis van Intellectueel Eigendom (IE)' plaats.
12 Maart - Exportsociëteit bezoekt Pentair Haffmans VenloExportsociëteit Limburg brengt op maandag 12 maart een bezoek aan Pentair Haffmans in Venlo, ontwikkelaar en producent van meet- en regelapparatuur, CO2-terugwinsystemen en biogas opwaarderingsinstallaties.
10 April - Derde editie Connected VenloOp dinsdag 10 april is in de Maaspoort in Venlo de derde editie van kennis-, inspiratie- en netwerkevenement Connected.
23 April - Met LIOF naar Hannover MesseVanuit de programma’s LimburgMakers en LimburgLogistiek zorgt LIOF op 23 en 24 april voor een volledig verzorgde busreis naar de Hannover Messe.

26 November - Dag van de Maakindustrie

 

Op 26 november presenteren maakbedrijven zich gezamenlijk aan de inwoners in regio Venlo. Tijdens de eerste Dag van de Maakindustrie.

 

Het is een collectieve open dag, waarop de vele maakbedrijven in de regio de deuren openzetten. Iedereen kan een kijkje komen nemen in de productiefaciliteit.

 

Het initiatief biedt gelegenheid aan maakbedrijven om vanuit arbeidsmarktperspectief 'live' een verbinding te leggen met jongeren in de regio: kinderen interesseren voor beroepsopleidingen voor de maakindustrie en talent behouden voor bedrijven in de regio door studenten te informeren over de vele stage- en carrièremogelijkheden.

 

Het initiatief wordt ondersteund door onder andere Ondernemend Venlo, Techno Valley, LWV, de onderwijsinstellingen in Noord-Limburg, gemeente Venlo en Omroep Venlo.

 

De organisatie ligt in handen van Boy Haenen Evenementen.

 

Deelname staat open voor alle maakbedrijven. De eerste bedrijven hebben zich reeds aangemeld.

 

Meer info: mail@boyhaenen.nl

 

foto: technovalleylimburg.com

 

 

 

Datum: 26 November

Delen0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.