Zzp-zaken gaan vóór het kerstdiner

 

Ruim een op de drie ondernemers (34 procent) schuift bij het kerstdiner met liefde de kalkoen opzij voor een zakelijk telefoontje.

 

Vier op de tien (41 procent) vinden het kerstdiner belangrijker en negeert oproepen van klanten tijdens de maaltijd. Slechts een fractie (5 procent) neemt alleen op als potentiële nieuwe opdrachtgevers bellen.

 

Dat blijkt uit de Ondernemersbarometer van verzekeraar Allianz, een jaarlijks onderzoek naar de diepere drijfveren, zorgen en afwegingen van ondernemers. Aan het onderzoek namen ruim 1.100 zzp’ers en mkb’ers deel.

 

Niet alleen tijdens de kerstdagen, ook op vakantie houden ondernemers hun ogen én oren open voor commerciële kansen.

 

82 procent heeft naar eigen zeggen nog nooit een opdracht afgeslagen vanwege een reis of sabbatical. Met name groot mkb’ers vinden vakantie geen reden om een opdracht aan zich voorbij te laten gaan (93 procent).

 

Meer dan een op de vijf ondernemers (22 procent) heeft überhaupt nog nooit een opdracht afgeslagen of de zaak gesloten.

 

Vrouwen zijn het meest gesteld op hun vakantie. Iets meer dan driekwart van hen (76 procent) laat haar vakantie even varen voor een nieuwe opdracht.

 

Onder mannen is dat bijna negen op de tien (87 procent).

 

Slaat een ondernemer toch een opdracht af, dan is dat vaak vanwege gebrek aan benodigde kennis of omdat de opdracht niet past bij het bedrijf (32 procent).

 

bron: accountantweek.nl

 

 

 

Artikel geplaatst op: 20 December 2017

Delen


1 reacties

Geplaatst door Daan Sophia 295 dagen geleden
FINANCIËLE DOORBRAAK Het leven is inderdaad GRACE, ik ben Daan Sophia momenteel in Californië, VS. Ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen over hoe ik een lening van $ 185.000,00 USD kreeg om mijn bankcheque te wissen en een nieuw bedrijf te starten. Het begon allemaal toen ik mijn huis en bezittingen kwijtraakte vanwege de bankcheque die ik nam om enkele rekeningen en enkele persoonlijke behoeften te compenseren. Ik werd zo wanhopig en begon op alle manieren naar fondsen te zoeken. Gelukkig voor mij hoorde ik een collega van mij over dit bedrijf praten, ik raakte geïnteresseerd hoewel ik bang was om opgelicht te worden, ik werd gedwongen door mijn situatie en had geen andere keus dan advies te vragen aan mijn vriend over ditzelfde bedrijf en kreeg hun contactnummer, intoucheren met hen maakte me echt sceptisch vanwege mijn eerdere ervaring met online geldverstrekkers, weinig wist ik dit heel bedrijf "PROGRESSIVE LOAN INC. was een godsgeschenk voor mij en mijn familie en de hele internetwereld, dit bedrijf is van grote hulp voor mij en enkele van mijn collega's en vandaag ben ik een trotse eigenaar van goed georganiseerde zaken en verantwoordelijkheden worden goed behandeld, allemaal dankzij Josef Lewis van (progresiveloan@yahoo.com). Dus als je echt echt behoefte hebt aan een lening hetzij om uw eigen bedrijf uit te breiden of op te starten of in enige vorm van financiële moeilijkheden, ik adviseer u de heer Josef Lewis van Progressive lening de mogelijkheid van financiële verheffing in uw leven te geven. Email: progresiveloan@yahoo.com OF Bel / Tekst +1 (603) 786-7565 en niet het slachtoffer worden van online zwendel in de naam van het krijgen van een lening. bedankt

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.