Koning Willem I Prijs zoekt opvolger voor winnaar 2008 Solland Solar

 

De inschrijvingsperiode voor de Koning Willem I Prijs en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap is weer van start gegaan.

 

Traditiegetrouw worden deze Nederlandse ondernemingsprijzen tweejaarlijks uitgereikt door Koningin Máxima en Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank en voorzitter van de Koning Willem I Stichting.

 

Met deze prijzen geeft de stichting bekendheid aan positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie.

 

In mei 2016 werd de prijs uitgereikt aan twee Noord-Brabantse ondernemingen: het Eindhovense ‘grootbedrijf’ Koninklijke Philips en TOBROCO in het mkb-segment. De Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap ging naar Koppert Cress uit Monster.

 

De laatste keer dat een onderneming uit Limburg in de prijzen viel, was in 2008. Toen werd de prijs in de categorie mkb uitgereikt aan het Heerlense bedrijf Solland Solar.

 

Potentiële opvolgers kunnen zich tot en met 31 januari 2018 kandidaat stellen.

 

Meer informatie over de procedure en inschrijving op www.kw1prijs.nl.

 

foto (van Maarten Huisman): uitreiking Koning Willem I Prijs 2016 en Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016.

 

 

 

Artikel geplaatst op: 21 December 2017

Delen


1 reacties

Geplaatst door Daan Sophia 295 dagen geleden
FINANCIËLE DOORBRAAK Het leven is inderdaad GRACE, ik ben Daan Sophia momenteel in Californië, VS. Ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen over hoe ik een lening van $ 185.000,00 USD kreeg om mijn bankcheque te wissen en een nieuw bedrijf te starten. Het begon allemaal toen ik mijn huis en bezittingen kwijtraakte vanwege de bankcheque die ik nam om enkele rekeningen en enkele persoonlijke behoeften te compenseren. Ik werd zo wanhopig en begon op alle manieren naar fondsen te zoeken. Gelukkig voor mij hoorde ik een collega van mij over dit bedrijf praten, ik raakte geïnteresseerd hoewel ik bang was om opgelicht te worden, ik werd gedwongen door mijn situatie en had geen andere keus dan advies te vragen aan mijn vriend over ditzelfde bedrijf en kreeg hun contactnummer, intoucheren met hen maakte me echt sceptisch vanwege mijn eerdere ervaring met online geldverstrekkers, weinig wist ik dit heel bedrijf "PROGRESSIVE LOAN INC. was een godsgeschenk voor mij en mijn familie en de hele internetwereld, dit bedrijf is van grote hulp voor mij en enkele van mijn collega's en vandaag ben ik een trotse eigenaar van goed georganiseerde zaken en verantwoordelijkheden worden goed behandeld, allemaal dankzij Josef Lewis van (progresiveloan@yahoo.com). Dus als je echt echt behoefte hebt aan een lening hetzij om uw eigen bedrijf uit te breiden of op te starten of in enige vorm van financiële moeilijkheden, ik adviseer u de heer Josef Lewis van Progressive lening de mogelijkheid van financiële verheffing in uw leven te geven. Email: progresiveloan@yahoo.com OF Bel / Tekst +1 (603) 786-7565 en niet het slachtoffer worden van online zwendel in de naam van het krijgen van een lening. bedankt

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.