Andere opzet economische samenwerking in Zuid-Limburg

 

De colleges van Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen gaan een nieuwe fase in van hun economische samenwerking.

 

Uitgangspunt blijft samenwerking met de overige bedrijven in Zuid-Limburg, de provincie en samenwerking met het bedrijfsleven en onderwijs- en kennisinstellingen (triple helix).

 

De aandacht wordt vooral gericht op arbeidsmarkt en onderwijs, het mkb en de economie- en het vestigingsklimaat.

 

Het samenwerkingsvoorstel wordt gebouwd op het fundament van Limburg Economic Development, maar krijgt een andere opzet.

 

De juridische vorm blijft een stichting met een triple helixbestuur. Er komt een onafhankelijke voorzitter, in de persoon van een van de burgemeesters van de grote Zuid-Limburgse steden.

 

Om de verbinding met het brede Brainport-netwerk te maken, is ervoor gekozen om burgemeester Sjraar Cox (ook vicevoorzitter bij Brainport) de eerste periode tot voorzitter te benoemen.

 

Een kwartiermaker gaat de nieuwe samenwerkingsvorm opstarten. De organisatie wordt slanker dan nu bij LED het geval is.

 

Komende maand wordt Economische Samenwerking Zuid-Limburg met de 15 andere gemeenten in Zuid Limburg besproken, evenals met de provincie en de triple helixpartners.

 

 

 

Artikel geplaatst op: 21 December 2017

Delen


1 reacties

Geplaatst door Daan Sophia 295 dagen geleden
FINANCIËLE DOORBRAAK Het leven is inderdaad GRACE, ik ben Daan Sophia momenteel in Californië, VS. Ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen over hoe ik een lening van $ 185.000,00 USD kreeg om mijn bankcheque te wissen en een nieuw bedrijf te starten. Het begon allemaal toen ik mijn huis en bezittingen kwijtraakte vanwege de bankcheque die ik nam om enkele rekeningen en enkele persoonlijke behoeften te compenseren. Ik werd zo wanhopig en begon op alle manieren naar fondsen te zoeken. Gelukkig voor mij hoorde ik een collega van mij over dit bedrijf praten, ik raakte geïnteresseerd hoewel ik bang was om opgelicht te worden, ik werd gedwongen door mijn situatie en had geen andere keus dan advies te vragen aan mijn vriend over ditzelfde bedrijf en kreeg hun contactnummer, intoucheren met hen maakte me echt sceptisch vanwege mijn eerdere ervaring met online geldverstrekkers, weinig wist ik dit heel bedrijf "PROGRESSIVE LOAN INC. was een godsgeschenk voor mij en mijn familie en de hele internetwereld, dit bedrijf is van grote hulp voor mij en enkele van mijn collega's en vandaag ben ik een trotse eigenaar van goed georganiseerde zaken en verantwoordelijkheden worden goed behandeld, allemaal dankzij Josef Lewis van (progresiveloan@yahoo.com). Dus als je echt echt behoefte hebt aan een lening hetzij om uw eigen bedrijf uit te breiden of op te starten of in enige vorm van financiële moeilijkheden, ik adviseer u de heer Josef Lewis van Progressive lening de mogelijkheid van financiële verheffing in uw leven te geven. Email: progresiveloan@yahoo.com OF Bel / Tekst +1 (603) 786-7565 en niet het slachtoffer worden van online zwendel in de naam van het krijgen van een lening. bedankt

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.