Oplossing voor fileprobleem tussen Weert en Eindhoven nabij

 

Er komen smartlanes (spitsstroken) op het traject tussen Weert en Eindhoven. Daarmee komt de oplossing voor het fileprobleem op de A2 dichterbij.

 

Een ruime meerderheid in de Tweede Kamer heeft ingestemd met een motie van D66 en VVD.

 

Deze motie was de reactie op de petitie die vorige week in Den Haag werd aangeboden door het Platform A2, samen met de samenwerkende ondernemersorganisaties MKB-Limburg, LWV, VNO-NCW, EVO-fenedex, Keyport en Ondernemend Limburg.

 

Het fileprobleem leidt jaarlijks tot hoge kosten voor het bedrijfsleven. Regionale overheden zijn daarom onder voorwaarden bereid om mee te betalen de smartlanes.

 

Bovendien zijn de betrokken overheden en de werkgevers- en werknemersorganisaties bereid een maatschappelijke kosten-batenanalyse op te stellen.

 

De inzet van smartlanes is een goedkopere oplossing dan de weg te verbreden naar 2x3 rijstroken. Als het druk is, gaat het licht op een smartlane automatisch op groen.

 

Het is nog niet bekend wanneer de spitsstroken er komen, maar de mogelijkheid om de smartlanes uit te gaan werken in een concreet voorstel, is een mooie stap in de goede richting, aldus het Platform A2.

 

foto en bron: 1Limburg

 

 

 

Artikel geplaatst op: 22 December 2017

Delen


1 reacties

Geplaatst door Daan Sophia 295 dagen geleden
FINANCIËLE DOORBRAAK Het leven is inderdaad GRACE, ik ben Daan Sophia momenteel in Californië, VS. Ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen over hoe ik een lening van $ 185.000,00 USD kreeg om mijn bankcheque te wissen en een nieuw bedrijf te starten. Het begon allemaal toen ik mijn huis en bezittingen kwijtraakte vanwege de bankcheque die ik nam om enkele rekeningen en enkele persoonlijke behoeften te compenseren. Ik werd zo wanhopig en begon op alle manieren naar fondsen te zoeken. Gelukkig voor mij hoorde ik een collega van mij over dit bedrijf praten, ik raakte geïnteresseerd hoewel ik bang was om opgelicht te worden, ik werd gedwongen door mijn situatie en had geen andere keus dan advies te vragen aan mijn vriend over ditzelfde bedrijf en kreeg hun contactnummer, intoucheren met hen maakte me echt sceptisch vanwege mijn eerdere ervaring met online geldverstrekkers, weinig wist ik dit heel bedrijf "PROGRESSIVE LOAN INC. was een godsgeschenk voor mij en mijn familie en de hele internetwereld, dit bedrijf is van grote hulp voor mij en enkele van mijn collega's en vandaag ben ik een trotse eigenaar van goed georganiseerde zaken en verantwoordelijkheden worden goed behandeld, allemaal dankzij Josef Lewis van (progresiveloan@yahoo.com). Dus als je echt echt behoefte hebt aan een lening hetzij om uw eigen bedrijf uit te breiden of op te starten of in enige vorm van financiële moeilijkheden, ik adviseer u de heer Josef Lewis van Progressive lening de mogelijkheid van financiële verheffing in uw leven te geven. Email: progresiveloan@yahoo.com OF Bel / Tekst +1 (603) 786-7565 en niet het slachtoffer worden van online zwendel in de naam van het krijgen van een lening. bedankt

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.