Venlose maakindustrie zet deuren open voor publiek

 

Op zondag 11 maart opent een groot aantal productiebedrijven in Venlo de deuren voor het grote publiek tijdens de Dag van de Maakindustrie.

 

Inwoners van de regio Venlo kunnen dan op verschillende locaties een kijkje nemen in ‘de keuken’ van organisaties die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek.

 

Bezoekers maken tijdens een rondleiding kennis met de producten die de wereldwijd actieve bedrijven maken én de manier waarop de producten gemaakt worden. De productieprocessen van de bedrijven lopen op 11 maart namelijk gewoon door.

 

De Dag van de Maakindustrie heeft ook als doel om mensen enthousiast te maken voor een carrière in de deze industrie waar veel werkgelegenheid is, zowel in de productie als op kantoor.

 

Bedrijven die meedoen zijn Leolux, Scheuten Glas, Ionbond, Royal Dutch Kusters Engineering, Vistaprint, Eurotech (foto), Addit, Optiwa, Op het Veld en MIFA.

 

Bezoekers kunnen bij de bedrijven op bezoek tussen 12.00 en 17.00 uur. Ze dienen zich daarvoor in de meeste gevallen wel eerst aan te melden. Toegang is bij alle bedrijven gratis.

 

 

 

Artikel geplaatst op: 31 Januari 2018

Delen


1 reacties

Geplaatst door Josef Lewis 2 dagen geleden
Goede dag, ik ben Josef Lewis, een particuliere kredietverstrekker die leningen verstrekt aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen tegen een lage rente van 2%. We weten dat er veel gezinnen zijn die leven van betalen om te betalen en anderen die niet kunnen zorgen voor hun financiële verplichtingen en om deze reden zijn we hier voor financieel herstel. Bent u op zoek naar een lening om uw schoolgeld, autolening, zakelijke lening, projectfinanciering, lening aan huisrekening ETC te betalen. Vriendelijk reageren onmiddellijk via e-mail: progresiveloan@yahoo.com OF Bel / SMS +1 (603) 786-7565

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.