Roermond actief op zoek naar nieuwe winkels voor binnenstad

 

De gemeente Roermond zet dit jaar vol in op het acquireren van retailformules voor het kernwinkelgebied.

 

Een acquisiteur heeft de opdracht Roermond nationaal en internationaal meer bekendheid te geven als dé retailstad van het zuiden. Met een nieuw ontwikkelde ‘storebox’ gaat hij op pad naar grote makelaarskantoren en retail- en horecaformules. Doel van de acquisitie is de leegstand tegen te gaan en het levendige centrum te behouden.

 

"In één jaar tijd willen we tien tot vijftien nieuwe ondernemers in Roermond verwelkomen," vertelt Angely Waajen, wethouder Economische Zaken en Volkshuisvesting.

 

"Ik heb er veel vertrouwen in. Roermond ís retail. De detailhandel is goed voor 15 procent van onze werkgelegenheid. We hebben een levendig centrum waar mensen graag winkelen, werken en wonen. De historische sfeer van de stad, de link met het Designer Outlet Roermond en de verbinding met het water maken Roermond uniek, en dat laten we in de storebox zien."
 

In deze storebox, met de titel ‘De verleiding van Roermond’, is aandacht voor de verschillende kernwinkelgebieden, de vestigingskansen, de horeca, het culturele aanbod en de historie. De profilering van elk winkelgebied wordt ondersteund met teksten en foto’s.

 

foto: op 25 januari overhandigde wethouder Angely Waajen de eerste ‘storebox’ van Roermond aan het bestuur van Citymanagement Roermond, BiZ Binnenstad en de zeven straatvoorzitters van de binnenstad

 

 

 

Artikel geplaatst op: 01 Februari 2018

Delen


1 reacties

Geplaatst door Josef Lewis 2 dagen geleden
Goede dag, ik ben Josef Lewis, een particuliere kredietverstrekker die leningen verstrekt aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen tegen een lage rente van 2%. We weten dat er veel gezinnen zijn die leven van betalen om te betalen en anderen die niet kunnen zorgen voor hun financiële verplichtingen en om deze reden zijn we hier voor financieel herstel. Bent u op zoek naar een lening om uw schoolgeld, autolening, zakelijke lening, projectfinanciering, lening aan huisrekening ETC te betalen. Vriendelijk reageren onmiddellijk via e-mail: progresiveloan@yahoo.com OF Bel / SMS +1 (603) 786-7565 We bieden leningen tot $ 700.000.000,00, als u op zoek bent naar een zakelijke lening en die zijn geweigerd door een bank, kunnen wij u helpen met leningen van $ 10.000 tot een maximum van $ 700.000, 000,00 die u kunnen helpen om uw bedrijf te herbouwen en u te brengen op weg naar een betere financiële toekomst.

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.