Johma kiest voor CAROZ Venlo

 

 

Logistiek specialist CAROZ uit Venlo gaat Johma Salades uit Losser ondersteunen bij het optimaliseren van haar logistieke processen.

 

 

CAROZ heeft Salad Signature, waarvan Johma Salades een onderdeel is, eerder al geholpen bij het in kaart brengen van de logistieke blauwdruk.

 

CAROZ-directeur Ruud Claessens is zeer verheugd dat het ‘grote’ Johma Salades voor het relatief kleine CAROZ (30 medewerkers) heeft gekozen. “Johma zocht een praktische sparringpartner die kritisch meekijkt en tegelijkertijd logistieke ideeën en besparingen bedenkt.”

 

Remco Rijsenbrij, directeur Operations bij Johma Salades: “Met name het denken in scenario’s, spreekt mij bij CAROZ enorm aan.”

 

Johma Salades produceert jaarlijks zo’n 26 miljoen kilo aan salades en maaltijdsalades die met ruim 80.000 pallets worden geleverd aan alle retailers en de foodservicebedrijven in Nederland.

 

Claessens: “CAROZ heeft jarenlange ervaring in de logistiek. Ons vaste vertrekpunt: hoe kan het slimmer en tegelijkertijd goedkoper? Sterker nog, ten aanzien van hetgeen wij bedenken, spreken wij een resultaatverplichting af. Gewoon concreet. Logistieke besparingen van minimaal 10 procent zien wij keihard werkelijkheid worden.”

 

CAROZ, dat een gestage personele groei doormaakt, is als werkgever populair bij jonge, getalenteerde ‘logistiekelingen’ met een universitaire of hogeschoolstudie op het gebied van Supply Chain Management.

 

Claessens: “Heel wat ‘logistiek studenten’ van de Universiteiten Tilburg en Maastricht en de Hogescholen in Limburg doen hun eindstage bij CAROZ. Een aantal van hen is na de studie bij ons in dienst getreden en ondersteunt, zoveel jaar later, Johma Salades bij het laten renderen van haar logistieke processen. Voor onze jonge logistici betekent dat de zoveelste uitdagende opdracht.”

Artikel geplaatst op:

Delen


0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.