Hotel Stayen uit Sint Truiden nieuwe partner Maastricht Convention Bureau

 

Het netwerk van partners van het Maastricht Convention Bureau blijft groeien: onlangs is Hotel Stayen uit het Belgisch-Limburgse Sint Truiden toegetreden tot de stichting. 

 

"Als multifunctioneel conferentiecentrum biedt Stayen, gelegen in hartje Haspengouw, tal van mogelijkheden voor internationale congressen, evenementen en hospitality," vertelt Stayen-directeur Marieke Höfte.

 

"De samenwerking met Maastricht Convention Bureau is een logische stap in de verdere uitbouw naar een internationaal cliënteel."

 

Het Maastricht Convention Bureau is een stichting die de regio Maastricht in binnen- en buitenland op de kaart zet als bestemming voor meerdaagse, (inter)nationale congressen, met name op het gebied van Health & Materials.

 

Daarnaast biedt het bureau onafhankelijke informatie, advies en bemiddeling aan mensen die hun congres in de regio Maastricht willen organiseren.

 

Nauwe samenwerking met regionale internationale instituten, overheden en euregionale allianties zijn hierbij van groot belang.

 

"Stayen is een absolute aanwinst voor onze venue-portefeuille," laat directeur Jurgen Moors weten.

 

"We streven steeds naar hoogwaardige samenwerkingsverbanden met locaties en dienstverleners uit de regio en omliggende grensstreek. Dat is niet alleen van belang voor de zakelijke boekers, die kosteloos van onze diensten gebruikmaken, ook de organisaties die bij ons zijn aangesloten, kunnen dankzij het hechte netwerk onderling succesvoller samenwerken en zakendoen."

 

Overzicht van de aangesloten participanten.

 

 

 

Artikel geplaatst op: 21 Juli 2017

Delen


0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.