Profcare Heerlen groeit verder via crowdfunding

 

Het Heerlense Profcare  is een crowdfundingcampagne gestart via Funding Circle voor de financiering van certificeringstrajecten en de voorfinanciering van bedrijfsartsen.

 

De campagne helpt Profcare haar huidige groei door te zetten. Particulieren en andere investeerders kunnen een (klein) bedrag investeren in het bedrijf en ontvangen hierover rente als vergoeding.

 

Profcare biedt sinds 2005 oplossingen voor het arbo-, verzuim- en personeelsbeleid, en streeft bijvoorbeeld naar een duurzame inzetbaarheid van werknemers.

 

Funding Circle is ‘s werelds grootste online marktplaats voor bedrijfskredieten. Mkb’ers kunnen een lening aanvragen die tussen 5.000 en 250 duizend euro ligt. Particuliere en zakelijke investeerders kunnen investeren vanaf honderd euro.

 

De in 2015 in Nederland opgerichte Funding Circle is verder gevestigd in het Verenigd Koninkrijk (zie foto), de Verenigde Staten en Duitsland.

 

Via het online platform hebben wereldwijd ruim 70.000 investeerders al ruim 3,7 miljard euro geïnvesteerd in meer dan 33.000 bedrijven.

 

In Nederland werd voor ruim 30 miljoen euro aan kredieten verstrekt aan kleine- en middelgrote bedrijven.

 

foto: forbes.com

 

 

 

Artikel geplaatst op: 08 Augustus 2017

Delen


0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.