Nieuw in Meijel: pensioenkantoor Vallura

 

In Meijel is Vallura gestart, een bureau dat als missie heeft om 'de persoonlijke pensioenpositie voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk te maken'.

 

"Iedereen verdient een goed pensioen," aldus oprichter en eigenaar Rudie Martens (35). "We gaan daarom iets nieuws neerzetten en maken daarbij gebruik van zelf ontwikkelde tools."

 

Zijn kantoor is sinds 8 augustus jongstleden door de Register Belastingadviseurs, beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb, erkend als RB-kantoor.

 

Vallura heeft zich gespecialiseerd in pensioenoplossingen waarbij de combinatie van de fiscale advisering wordt gecombineerd met de advisering van pensioenproducten. "Een unieke combinatie die zorgt voor een compleet advies."

 

"In de kern," zegt Martens, "is pensioen helemaal niet moeilijk. Het bestaat gewoon uit al het vermogen en de inkomsten waarvan je kunt leven als je stopt met werken. Het is lastiger om mensen in beweging te krijgen om daadwerkelijk iets met het pensioen te gaan doen."

 

Rudie Martens heeft ruim 10 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en een achtergrond als belastingadviseur en gecertificeerd pensioenadviseur.

 

 

 

Artikel geplaatst op: 31 Augustus 2017

Delen


0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.