Jansen & Janssen – Coffee & More! serveert in Heerlen ook thee

 

Henny Lemaire-Janssen en Mischa Jansen zijn op 2 september in centrum Heerlen aan de Dr. Poelsstraat Jansen & Janssen – Coffee & More! begonnen.

 

"Na maanden van hard werken: taarten moesten uitgeprobeerd worden, veilingen afgelopen, internet afgestruind, lactosevrije en allergene producten zorgvuldig geselecteerd, werd het concept steeds duidelijker," schrijft Sandarijn Hilkhuijsen in haar blog Woordkriebels.

 

"In samenwerking met Streetwise werden Henny en Mischa ingewijd in de wereld van het ondernemerschap. Een locatie werd gevonden, een ondernemingsplan geschreven en hun gedachten en ideeën kregen steeds meer concrete vormen."

 

Jansen & Janssen – Coffee & More! etaleert zich als een zaak met 'net ietsjes meer'. "We schotelen onze klanten een uniek kopje koffie of thee voor."

 

"Daarom is er een rijk assortiment van smaken waaraan een stukje luxe wordt toegevoegd. Eigen gemaakte koekjes en latte art bijvoorbeeld. Ook bieden we ieder seizoen een speciale smaak koffie aan, die net dat beetje extra heeft en geeft."

 

 

 

Artikel geplaatst op: 04 September 2017

Delen


1 reacties

Geplaatst door Sandarijn 388 dagen geleden
Prachtig om te zien dat deze koffiezaak niet alleen ruimte heeft voor zakelijke meeting, maar nu ook steeds vaker ouderen verwelkomen, die mogen aanschuiven bij anderen. Zo staat ontmoeten centraal. De koffie blijft een aanrader en nu Mischa ook nog de cursus als Barista volgt, weet ik zeker dat Jansen&Janssen steeds meer een plek wordt van genieten.

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.