Hoppenbrouwers nieuwe directeur Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg

 

Op 3 januari begint mr. Serge Hoppenbrouwers MRE als directeur bij Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML).

 

Hij heeft de afgelopen jaren als senior projectmanager bedrijfslocaties en gebiedsontwikkeling bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) gewerkt aan vergelijkbare uitdagingen.

 

"Een adviesfunctie op het snijvlak van publiek en privaat domein vraagt van mij dat ik bruggen bouw om uiteindelijk de doelstellingen, als economische groei en verbinden van belangen, te realiseren," zegt Hoppenbrouwers.

 

De werkzaamheden van OML betreffen het beheren en vitaal houden van bedrijventerreinen, het beschikken over en inzetten van grondposities, ontwikkelen van gebieds- en locatieconcepten, het voeren van acquisitie en verstrekken van advies en ondersteunende diensten ten behoeve van de aandeelhoudende gemeenten.

 

Enkele voorbeelden waar OML bij betrokken is: verkoop van grondpositie in Echt-Susteren aan Dokvast voor een groot distributiecentrum, distributiecentrum van Action in Echt Susteren, de ontwikkeling van de Nautische Boulevard in Maasgouw en de ontwikkeling van Zevenellen Centre of Biobased Agriculture in Leudal. 

 

 

 

Artikel geplaatst op: 13 December 2017

Delen


0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.