Arvalis Nederweert naar Ondernemersplein Roermond

 

Het kantoor van adviesbureau Arvalis is op 18 december verhuisd naar het Ondernemersplein Limburg aan de Steegstraat 5 in Roermond.

 

De dromen van ondernemers in agro-, feed- en foodsector realiseren, dat is waar Arvalis zich al meer dan tien jaar mee bezighoudt.

 

“Wanneer deze dromen steeds groter en complexer worden, is er ook een steeds breder spectrum aan kennis en ervaring nodig om ze waar te kunnen maken,” vertelt Michiel Geraedts, algemeen manager bij Arvalis.

 

“Op het kantoor van Arvalis in Nederweert zijn vooral agrarisch adviseurs, juristen en makelaars actief. Op het kantoor van Arvalis in Roermond werken juist veel specialisten op het gebied van bodem, water en innovatie. Door de kennis en ervaring van deze twee kantoren samen te brengen in Roermond, kunnen we de plannen van onze klanten in de toekomst nog slimmer, sneller en beter realiseren.”

 

Met zo’n zestig medewerkers en vier centraal gelegen vestigingen blijft Arvalis sterk vertegenwoordigd in de regio.

 

Voor de klanten van Arvalis verandert er weinig. De organisatie blijft actief in de regio en alle telefoonnummers en mailadressen zijn gehandhaafd.

 

 

 

Artikel geplaatst op: 21 December 2017

Delen


0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.