StudioPress en NewMedia Corporation beginnen NewSTUDIO Maastricht

 

De in Maastricht gevestigde bedrijven StudioPress en NewMedia Corporation (NMC) gaan een strategische alliantie aan.

 

Hiermee verbreden en vernieuwen ze vanaf 1 januari hun mogelijkheden onder de naam NewSTUDIO. Dat doen ze vanuit de Molensingel 73 in Maastricht.

 

StudioPress, eigendom van fotograaf/uitgever/filmmaker Guy van Grinsven, blijft van hieruit actief op de terreinen waar hij zijn sporen heeft verdiend, zoals zijn studio-, reclame- en publiciteitsfotografie, zijn fotoboeken, magazines, tv-documentaires en films, zijn netwerk en een enorm uitgebreid archief.

 

Dat alles wordt nu aangevuld met het zelfstandige bedrijf NewMedia Corporation. Hierin zijn werkzaam Gaston Verjans, Lou Cremers, Pieter Verleye en Wouter de Vries.

 

Het bedrijf is gespecialiseerd in ‘nieuwe media’, zoals livestreams, de ontwikkeling en productie van online tv-channels, online mediacampagnes, creatieve cinema- en videoproducties en de ontwikkeling van online en tv-formats.

 

Vanuit NewSTUDIO wordt de komende tijd een keur aan online channels, online mediacampagnes en cross-channel formats geproduceerd, op basis van samenwerking met Guy van Grinsven, zijn assistente Linda Jansen en de mascotte Youri-de-Lusky (leen-husky).

 

foto: de mijlpaal werd gevierd bij grenspaal nr. 63 bij Kanne, voor deze gelegenheid sfeervol verlicht.

 

 

 

Artikel geplaatst op: 22 December 2017

Delen


0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.