BAUHAUS Venlo zoekt 130 vakmensen

 

De bouwmarkt BAUHAUS, die een nieuwe vestiging in Venlo bouwt, creëert 130 banen. Het gaat om vacatures voor zowel starters als vakmensen met vele jaren ervaring, van tegelzetters en schilders tot badkamerspecialisten.

 

“Elke afdeling is een speciaalzaak," zegt vestigingsmanager Albert Goes van de Zwitserse keten.

 

"Daar horen specialisten bij die weten waar ze het over hebben en zelf met de materialen werken die ze verkopen. Ook vijftigplussers en hun ervaring behoren tot die doelgroep. Alleen zo kunnen we klanten uit Limburg voorzien van uitstekend advies en de beste producten."

 

BAUHAUS zegt een totaal andere formule te zijn dan bestaande bouwmarkten. "Dit blijkt uit ons uitgebreide assortiment, waarbij service én bouwadvies de standaard zijn. Met een oppervlakte van 18.000 vierkante meter, veel keuze in bouwen, verbouwen, decoreren en tuinieren én een hoog serviceniveau is BAUHAUS meer dan een bouwmarkt."

 

De wervingscampagne omvat bijna honderdduizend huis-aan-huisfolders. Het gaat om functies als verkoper, bedrijfsleider, kassamedewerker, medewerker logistiek, hoofd Klant Informatie Centrum, coördinator montageservice en dergelijke.

 

Solliciteren kan via www.bauhaus-nl.com/vacatures

 

foto: mixonline.nl

 

 

 

Artikel geplaatst op: 29 December 2017

Delen


0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.