HAAN Industrial Group in Meerssen overgenomen door Koobra Invest

 

Op de eerste werkdag van 2018 ondertekenden twee familiebedrijven een overdrachtsovereenkomst, waarbij HAAN Industrial Group in Meerssen in handen is gekomen van de investeringsmaatschappij Koobra Invest, het familiebedrijf achter onder andere ProfCore Group.

 

Met de acquisitie van HAAN, technisch dienstverlener in projecten én support, verruimt Koobra Invest het aanbod voor industriële en logistieke klanten.

 

HAAN Industrial Group biedt, naast inzet van technisch specialisten op het gebied van maintenance, jarenlange ervaring in eigen (maatwerk) productie van staalconstructies, piping en material handling systems.

 

Philippe Hardy, voormalig directeur en eigenaar van HAAN, besloot het bedrijf te verkopen. “Ik was op zoek naar continuïteit voor mijn bedrijf en wilde het aan een betrouwbare en gedegen partner overdragen. Bij de familie Braun vond ik dezelfde betrokkenheid en professionaliteit die ik binnen mijn bedrijf altijd voorop gesteld heb.”

 

Giel Braun, eigenaar Koobra Invest: “HAAN Industrial Group is een prachtig bedrijf met een goede naam en veel kennis en kunde onder de medewerkers. De activiteiten van HAAN passen naadloos bij de visie van Koobra Invest op outsourcing en maatwerk."

 

HAAN Industrial Group zal autonoom opereren naast ProfCore Group. De directie van HAAN komt in handen van Mart Braun. Met zijn aanstelling treedt de tweede generatie Braun toe tot het familiebedrijf Koobra Invest.

 

ProfCore Group is een projectorganisatie die industriële klanten ontzorgt middels de inzet van projectteams en outsourcing van (deel)processen.

 

foto: vlnr Giel Braun, Mart Braun, Milan Hardy en Philippe Hardy

 

 

 

Artikel geplaatst op: 04 Januari 2018

Delen


0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.