Hotel Kasteel Bloemendal Vaals opnieuw 'Beste van Limburg'

 

Volgens de gasten van boekingswebsite Hotels.nl is Hotel Kasteel Bloemendal Vaals opnieuw de nummer 1 van Limburg. Bloemendal kreeg dan ook de award voor ‘Beste Hotel van Limburg’ uitgereikt.

 

Het hotel verdient de prijs vanwege de vele lof die het ontvangen heeft van zijn gasten. De goede service, de kamers en de uitstraling van het hotel worden vooral geprezen.

 

“Hartelijke ontvangst en persoonlijke interesse van het bedienend personeel. De geweldige ambiance maakt dit hotel tot een toplocatie,” schreef een van de gasten.

 

“Mooi hotel, prachtige entree en supermooie kamer met alle luxe aanwezig. Prachtige badkamer met bad en regendouche, heerlijk bed en lekker uitgebreid ontbijt,” aldus een andere hotelgast.

 

Van der Valk Hotel Maastricht heeft de prijs voor ‘Beste Hotel van Maastricht’ gewonnen.

 

De awardwinnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van de ruim 2.000 hotels in het aanbod van Hotels.nl. In 2017 hebben 40.000 hotelgasten hun ervaring gedeeld.

 

De prijs voor het beste hotel van Nederland bestaat uit een handgemaakt beeld met het karakteristieke roze bedje. In de komende weken worden er in totaal 39 awards uitgereikt.

 

foto: aachen-congress.de

 

 

 

Artikel geplaatst op: 04 Januari 2018

Delen


0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.