Toverland Sevenum heeft weer een commercieel directeur

 

Toverland in Sevenum krijgt weer een commercieel directeur. Vanaf 12 maart maakt Carin van Berkel (53) onderdeel uit van het directieteam van het attractiepark.

 

Ze was eerder commercieel directeur van de Efteling. Ook werkte ze als marketingdirecteur voor Holland Casino.

 

In 2009 en 2010 was Van Berkel onderdeel van de raad van bestuur van de Efteling. Eind 2010 werd ze ontslagen, officieel omdat haar profiel niet voldoende aansloot bij een nieuwe strategie van het Noord-Brabantse sprookjespark. De afgelopen jaren was ze werkzaam bij de ANWB als 'manager vrije tijd'.

 

"Met de komst van Carin van Berkel is het directieteam weer compleet," laat Toverland weten.

 

Het afgelopen jaar had het park geen commercieel directeur. Van Berkels voorganger Pieter Huijsmans moest eind 2016 vertrekken. In oktober vorig jaar kwam een vacature voor de functie online.

 

Van Berkel gaat leiding geven aan de afdelingen marketing en sales. In die hoedanigheid is ze onder meer verantwoordelijk voor de bezoekersaantallen en de omzet.

 

Toverland-eigenaar Jean Gelissen en algemeen directrice Caroline Kortooms hadden Van Berkel naar eigen zeggen 'hoog op het verlanglijstje staan'.

 

"Ze kent de branche als geen ander en beschikt bovenal over de voor ons cruciale eigenschappen moed, daadkracht, doorzettingsvermogen en inspirerend leiderschap," zegt Kortooms.

 

De rest van de Toverland-directie bestaat uit technisch directeur Paul Oomen en operationeel directeur Benny Steijvers.

 

foto: looopings.nl

 

 

 

Artikel geplaatst op: 05 Januari 2018

Delen


0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.