Wiertz Gastvrij haalt horecaspecialist in huis

 

Taco van der Bijl is bij Wiertz Gastvrij begonnen als branchemanager.

 

Van der Bijl is een bekende naam in de Limburgse horeca. Hij was jarenlang eigenaar van Sjinkerij De Bóbbel in Maastricht, in 2011 uitgeroepen tot 'beste café van Nederland'.

 

Ook werkte hij bij Teaching Hotel Chateau Bethlehem (ook in Maastricht) en United World College Maastricht.

 

Met de komst van Taco van der Bijl heeft de Limburgse uitzendorganisatie een horecaspecialist in huis gehaald.

 

“Met zijn expertise en ervaring vormt hij een mooie aanvulling voor onze organisatie," zegt Roger Holtus, Managing Director van Wiertz Company.

 

"Ik ben ervan overtuigd dat hij als branchemanager het succes van horecaspecialisme Wiertz Gastvrij in Limburg uit gaat bouwen."

 

Taco van der Bijl volgt Cliff Janssen op, die zijn carrière vervolgt als General Manager bij Saillant Hotels in Gulpen.

 

 

 

Artikel geplaatst op: 11 Januari 2018

Delen


1 reacties

Geplaatst door Lex Kockelkoren 215 dagen geleden
Prima keuze! De beste managers zijn diegenen die uit ervaring weten hoe het op de werkvloer toegaat.

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.