TopVintage verhuist naar Rodaboulevard in Kerkrade

 

Het in april tien jaar bestaande TopVintage (Vintage & Retro Boutique) verhuist binnenkort van de Wenckebachstraat in Kerkrade naar het voormalige Imtech-pand aan de Wiebachstraat op de Rodaboulevard.

 

Mede dankzij de uitstekende ligging van de Rodaboulevard aan de stadsautoweg N281 én het feit dat het hart van ondernemersechtpaar Jack en Angelique van den Born in Kerkrade ligt, heeft het bedrijf in retro damesmode voor dit stedelijke dienstenterrein gekozen.

 

Wethouder Dion Schneider (Economische Zaken): “Dit is goed nieuws voor Kerkrade. En voor onze Rodaboulevard natuurlijk, die al weer een mooi bedrijf kan toevoegen aan de toch al imposante lijst met ondernemingen.”

 

TopVintage heeft in korte tijd een flinke groei doorgemaakt. “We zijn tien jaar geleden in onze eigen woonkamer gestart met de online verkoop van vintage mode," vertelt Angelique van den Born.

 

"Inmiddels hebben we 110 medewerkers in dienst. Gaandeweg zijn we uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende online ‘retro boutiques’ van Europa.”

 

In haar relatief korte bestaan wist TopVintage al diverse prijzen in de wacht te slepen. Jack van den Born: “Onlangs werden we voor de derde keer verkozen tot ‘Beste Shopping Website van het Jaar’. Zo’n award is een prachtige bekroning en een extra stimulans om straks ook op de nieuwe locatie ons beste beentje voor te zetten en te blijven vernieuwen. Want bij ons is de klant echt koningin!”

 

foto: gemeente Kerkrade

 

 

 

Artikel geplaatst op: 30 Januari 2018

Delen


1 reacties

Geplaatst door Kathleen Williams 82 dagen geleden
HEB JE EEN LENING NODIG? We bieden momenteel een lening aan met een rentetarief van 2%. Wij bieden leningen variërend van $ 5.000,00 USD tot $ 30.000.000,00 USD Max. We geven kredieten op lange termijn van vijf (5) jaar naar vijftig (50) jaar. We geven het volgende type lening: Projectlening, Herfinancieringslening, leningen voor bedrijfsinvesteringen, auto- of voertuigleningen, Studielening, schuldconsolidering, huisvestingsleningen, Persoonlijke leningen, reis- en vakantieflening, Kerst- en nieuwjaarslening. Ons bedrijf heeft ook vertegenwoordigers in verschillende landen nodig. Neem contact op met QUICK ASSESS LENINGEN FIRM office via e-mail: quickassessloanfirm@gmail.com Neem contact met ons op als u financiële hulp nodig heeft en een lening wilt aanvragen. Beste wensen, Kathleen Williams QUICK ASSESS LENINGEN FIRM.

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.