Verkiezing Zakenvrouw heet voortaan Topvrouw Limburg

 

Topvrouw Limburg is de nieuwe naam van Verkiezing Zakenvrouw Limburg. Het doel van de verkiezing is om vrouwelijk ondernemerschap, management, energie en zakenemotie te stimuleren en te ontwikkelen. De naam Zakenvrouw Limburg dekt deze lading onvoldoende.

 

“We zijn er namelijk niet alleen voor directeur/eigenaren, zoals de naam doet vermoeden," zegt voorzitter Steffie Hoeijmakers (foto).

 

"De verkiezing is gericht op alle vrouwen die een bijzondere bijdrage leveren binnen een organisatie en een beslissende functie hebben. Dus ook managers en leidinggevenden.”

 

Vorig jaar werd de verkiezing van Noord-Limburg al uitgebreid naar heel Limburg. “De nieuwe naam is een logische stap. We willen topvrouwen zichtbaar maken en andere vrouwen stimuleren om door te groeien naar een topfunctie binnen een organisatie. Een goede verdeling tussen man en vrouw in de top van organisaties leidt nu eenmaal tot betere prestaties en resultaten en daar wordt iedereen beter van."

 

Op donderdag 5 april wordt tijdens een avondvullend programma in TheaterHotel de Oranjerie in Roermond bekendgemaakt wie met de titel Topvrouw Limburg 2018 naar huis gaat.

 

foto: Omroep Reindonk

 

Lees ook

 

 

 

Artikel geplaatst op: 01 Februari 2018

Delen


3 reacties

Geplaatst door Henk van den Broek 165 dagen geleden
Prima idee de titel een wat bredere betekenis te geven. Mij zou ook de titel bevallen: VROUWELIJK TOPTALENT Limburg 2018 Een beetje lang maar dekt aardig de intentie. "Topvrouw Limburg 2018": voor de gearriveerde/geslaagde vrouw: prima "Vrouwelijk Toptalent Limburg 2018":zich ontwikkelend talent,blijf op haar letten. Zeker voor vrouwen op de 2e en derde lijn een stimulans en kansen biedend door de schijnwerper op haar te zetten
Geplaatst door Kathleen Williams 82 dagen geleden
HEB JE EEN LENING NODIG? We bieden momenteel een lening aan met een rentetarief van 2%. Wij bieden leningen variërend van $ 5.000,00 USD tot $ 30.000.000,00 USD Max. We geven kredieten op lange termijn van vijf (5) jaar naar vijftig (50) jaar. We geven het volgende type lening: Projectlening, Herfinancieringslening, leningen voor bedrijfsinvesteringen, auto- of voertuigleningen, Studielening, schuldconsolidering, huisvestingsleningen, Persoonlijke leningen, reis- en vakantieflening, Kerst- en nieuwjaarslening. Ons bedrijf heeft ook vertegenwoordigers in verschillende landen nodig. Neem contact op met QUICK ASSESS LENINGEN FIRM office via e-mail: quickassessloanfirm@gmail.com Neem contact met ons op als u financiële hulp nodig heeft en een lening wilt aanvragen. Beste wensen, Kathleen Williams QUICK ASSESS LENINGEN FIRM.
Geplaatst door Heb je een lening nodig? 4 dagen geleden
Hallo Bent u op zoek naar een dringende lening? Ik heb goed nieuws voor je! We bieden leningen variërend van $ 1000 tot $ 50 miljoen tegen een rente van 3% per jaar. Wij bieden leningen voor bedrijfsontwikkeling, persoonlijke leningen, autoleningen, enz. We zijn gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch.   Als u interesse hebt, neem dan contact met ons op via e-mail; easyloanfirm2020@gmail.com vriendelijke groeten Derek Douglas easyloanfirm2020@gmail.com Heb je een lening nodig?

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2017 LimburgZaken/Delite | Built by Delite, powered by Envation.