Twee keer prijs voor Janssen Inlijstwerk in Herkenbosch

 

Janssen Inlijstwerk in Herkenbosch heeft tweemaal een eerste prijs in de wacht gesleept. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse inlijstwedstrijd van branchevereniging Art en Frame

 

Zowel vakjury als publieksjury wees de inlijsterij als beste aan in de categorie vrije opdracht. Dit leverde het bedrijf tevens de titel 'Lijstenmaker van het jaar 2016' op.

 

Als lid van Art en Frame deed Petra Janssen (zie foto) al verschillende keren mee aan de wedstrijd. Deze heeft inmiddels een internationaal karakter en kent altijd twee categorieën, een vaste en een vrije opdracht.

 

Na al één keer een nominatie van de vakjury te hebben ontvangen in de vaste rubriek en een mooie vijfde plaats in de vrije, viel ze dit jaar écht in de prijzen.

 

In de categorie 3D was de opdracht 'lijst een souvenir in'. Welk souvenir stond helemaal vrij, zodat de deelnemers zich optimaal konden profileren met vakmanschap en creativiteit.

 

De keuze viel op Pinokkio die aan de buitenkant van de verdiepte lijst met knoppen bediend kon worden tot een bewegende marionet. De neus van Pinokkio kreeg door het acrylglas heen ruimte om buiten de lijst verder te groeien.

 

Alle inzendingen uit de vrije rubriek werden op kwaliteit en originaliteit beoordeeld door een jury van vakgenoten en door het algemene publiek. Unaniem besloten zij dat deze inlijsting de eerste prijs verdient.

 

Petra Janssen kreeg uit handen van Sylvia Rollema, hoofd wedstrijdleiding, eerst twee bokalen overhandigd: eerste prijs vakjury en eerste prijs publieksjury - categorie 3D.

 

Ook bij de opdracht conserverend inlijsten scoorde het bedrijf hoog. Janssen greep in die categorie nét naast de prijzen. Dat mocht niet belemmeren dat Janssen Inlijstwerk ook de eretitel in de wacht sleepte. Deze komt toe aan de deelnemer met de meeste punten over beide categorieën.

 

Petra Janssen werd opnieuw op het podium geroepen en mocht de felbegeerde bokaal 'Lijstenmaker van het jaar 2016' in ontvangst nemen, evenals een reischeque van € 500.

 

En dat op de dag dat Janssen Inlijstwerk precies 19 jaar in bedrijf was. De mooiste kroon op hun werk die Petra en Bert Janssen zich konden wensen.

 

Zie ook

 

 

 

Artikel geplaatst op: 16 September 2016

Delen


3 reacties

Geplaatst door Carry Smeets 918 dagen geleden
Geweldig!!! Proficiat.
Geplaatst door Nicole Geelen 914 dagen geleden
Na al die jaren hard werken hebben jullie dit meer dan verdiend! Gefeliciteerd!!!!
Geplaatst door Paula Knops-Theelen 865 dagen geleden
Proficiat

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.