Drie winnaars Limburg & Co InnovAward bekend op 8 december

 

De drie prijswinnaars van de Limburg & Co InnovAward worden op 8 december bekendgemaakt. Dat gebeurt op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen.


 

De Limburg & Co InnovAward is het platform van de provincie Limburg, waarmee innovatie en co-creatie worden gestimuleerd.

 

Na meer dan 80 aanmeldingen in april van dit jaar, bleef er een shortlist over van 15 bedrijven in drie categorieën (klein, middel en groot).

 

De voorbije maanden werden deze kandidaten onderworpen aan een streng jureringsproces. De bedrijven kregen bezoek van de selectiecommissie en werden ondervraagd op een aantal parameters.

 

Uiteindelijk bleven er drie winnaars over die tijdens een compacte ceremonie op vrijdag 8 december bekend worden gemaakt.

 

De Limburg & Co InnovAward stimuleert ondernemers in het mkb tot echte innovaties van producten of diensten en het liefst in samenwerking met andere ondernemers.

 

Of zoals gedeputeerde Twan Beurskens het verwoordt: “Goed dat zoveel kleinbedrijven intensief bezig zijn met innovatie. Ook deze bedrijven beseffen steeds beter dat innovatie en co-creatie sleutels zijn tot succes en continuïteit."

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.