Dag van de Ondernemer mooie kans om MKB-Limburg-leden te bedanken

 

Ter gelegenheid van de eerste Dag van de Ondernemer (vrijdag 17 november) is Monique Princen als voorzitter van MKB-Limburg samen met burgemeester Wilma Delissen van Peel & Maas op pad gegaan om één van de oudste (en dus trouwste) leden, Leurs Horen en Gezien Worden in Panningen, te bezoeken en op een Limburgse vlaai te trakteren (foto).


 

Er bestond nog geen Dag van de Ondernemer, terwijl Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers kent die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land.

 

Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. MKB-Nederland, MKB-Limburg en vele andere partners uit overheid en bedrijfsleven vinden dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop daar aandacht aan wordt gegeven.

 

Eén dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie (voortaan elke derde vrijdag in november) om het ondernemerschap te vieren.

 

MKB-Nederland heeft haar netwerk van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen gevraagd om op vrijdag 17 november de ondernemer in het zonnetje te zetten.

 

“Vanzelfsprekend geven wij gehoor aan dit initiatief van MKB-Nederland," zegt Monique Princen, voorzitter van MKB-Limburg.

 

"Een dag als deze toejuichen is het minste wat we kunnen doen. Een kleine blijk van waardering voor een groep die risico’s neemt en van grote waarde is voor onze economie. De derde vrijdag in november moet een begrip worden.”

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.