Provincie Limburg en Team Sunweb met Tom Dumoulin worden partners

 

Provincie Limburg en Team Sunweb, met Tom Dumoulin als kopman en boegbeeld, worden partners van elkaar. De Provincie kan daardoor de kennis en kunde van het team inzetten in een serie activiteiten en evenementen.


 

Team Sunweb heeft in het kader van het partnerschap met de Provincie Limburg besloten meer van zijn activiteiten vanuit Limburg te initiëren.

 

De Provincie betaalt SMS Cycling BV, eigenaar van Sunweb, 750 duizend euro voor het partnership, uitgesmeerd over drie jaar.

 

"Ook buiten de sport, op tal van andere terreinen, zie je hoe Limburg bloeit," zegt gedeputeerde Ger Koopmans.

 

"Het lijkt ons heel boeiend en zinvol om met de hulp van dit partnerschap daar waar het kan, die ontwikkelingen aan elkaar te knopen, te stimuleren en vooral zichtbaar te maken.”

 

“Dit past perfect in ons streven naar meer gezonde en vitale Limburgers," vindt gedeputeerde Marleen van Rijnsbergen van Werk en Welzijn.

 

"Vanuit het concept van Positieve Gezondheid is bewegen en sporten op jonge leeftijd heel erg belangrijk. Daarom zijn wij zo blij dat Limburg en Team Sunweb de handen ineen hebben geslagen met het programma Jongeren op Gezond Gewicht, en dat veel scholen ermee aan de slag gaan. Daarnaast heeft het partnerschap positieve effecten op de werkgelegenheid. Daarbij denk ik aan sportkeuringen, fysiotherapie, tests en projecten met onderwijsinstellingen.”

 

Het partnership tussen de Provincie Limburg en Team Sunweb werd op 23 november in de Maastrichtse basisschool KC Manjefiek gepresenteerd (foto). Dit is een van de scholen die werken aan een sportief gezond klimaat op school.

 

bron en foto: Provincie Limburg

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.