Fontys wil beginnen met deeltijd-bachelor Logistiek

 

Fontys Techniek en Logistiek in Venlo is voornemens om in februari 2018 te beginnen met de deeltijd-bachelor Logistics Management/Customs &Trade Compliance.


 

De opleiding wordt afgesloten met een volwaardig hbo bachelor-certificaat.

 

De deeltijd is tot stand gekomen door een samenwerking van Fontys met Douane Nederland, evofenedex, TLN Fenex en andere logistieke brancheorganisaties.

 

In een steeds complexer wordende internationale logistiek worden ketenregie en het managen van douaneprocessen steeds belangrijker.

 

Nieuwe wetgeving en de noodzaak van veiligheid van data en goederen vereisen de juiste maatregelen en onder andere daarom neemt de vraag naar hoogopgeleide logistieke professionals toe.

 

In deeltijd-bachelor logistiekopleiding wordt vanaf dag één het verband gelegd tussen het logistieke proces, douaneregels en supply chain compliance.

 

In de studie worden kennis en competenties opgebouwd beginnend bij interne bedrijfsprocessen en wordt van daaruit toegewerkt naar vraagstukken die te maken hebben met customs en trade compliance management in internationale supply chains.

 

foto: elc-limburg.nl

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.