Berden Heerlen neemt vijftig nieuwe medewerkers aan

 

Dankzij een financiële injectie van de gemeente, kan familiebedrijf Berden uitbreiden in Heerlen. Berden krijgt 50 mille om een nieuwe kantoorfunctie te realiseren. Deze uitbreiding levert 50 nieuwe arbeidsplaatsen op.


 

Berden heeft onlangs een groot deel van HoutBrox overgenomen. Dit bedrijf had een hoofdkantoor in Schijndel. De taken die daar zijn uitgevoerd, verhuizen naar Heerlen.

 

Voor een deel worden ze gevestigd op de bovenste etage van het warenhuis aan de Promenade. De overige functies vinden onderdak in een pand in de Pater Beatusstraat, dat onlangs door Berden is aangekocht.

 

Naast het aankopen van een nieuw kantoorpand, investeert Berden 400 duizend euro in de verbouwing van het warenhuis en het nieuw aangekocht pand.

 

Wethouder Martin de Beer: "Berden maakt een leegstaand, karakteristiek schoolgebouw geschikt voor kantoor en grafische producties. Dat is een aanvulling op de sector creatieve bedrijvigheid, met in de toekomst mogelijkheden voor verbinding met de Smart Services Campus. Onder meer voor slimme ICT-oplossingen voor winkel en webshop.”

 

foto: Berden

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.