De drie kandidaten Zakenvrouw Limburg 2018 zijn bekend

 

De titel Zakenvrouw Limburg 2018 valt een van deze drie kandidaten ten deel:

- Marit Brugman - eigenaar Liever Sociaal/DylanHaegens, Venray

- Peggy van Sebillen – algemeen directeur Zuiderlicht, Maastricht

- Conny Vluggen - managing director Koma KTI, Roermond.


 

Dit drietal kan binnenkort op bezoek van de jury rekenen. De jury kent de titel toe aan een zakenvrouw die beschikt over onder andere leidinggevende capaciteiten, visie, doorzettingsvermogen en zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid.

 

Daarnaast moet zij een inspirerend voorbeeld zijn voor andere zakenvrouwen en voldoen aan een aantal financiële criteria.

 

Het bestuur van de stichting ziet de verkiezing als eerbetoon aan zakenvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap, de overheid of de wetenschap.

 

De jury van Zakenvrouw Limburg bestaat uit Jan Berden, member of the board Berden Mode & Wonen; Dorrie Eilers, directeur Neptunus; Angelique Palmen, oprichter en partner EY Montesquieu; Cristianne Rijcken, founder and CSO Cristal Therapeutics en Zakenvrouw Limburg 2017 en Pim Steerneman, bestuursvoorzitter Sevagram.

 

Op donderdag 5 april wordt tijdens een avondvullend programma in TheaterHotel de Oranjerie in Roermond de winnaar bekendgemaakt.

 

foto (van Universiteit Utrecht): Zakenvrouw Limburg 2017 Cristianne Rijcken

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.