In Geleen zijn de eerste Diamant, Robijn en Parel uitgereikt

 

De eerste Brilliant Business Awards zijn in Geleen uitgereikt op de Brightlands Chemelot Campus. De Diamant ging naar Daily Fresh Food uit Geleen, de Robijn is voor Bie Bijen Dierenartsen uit Beek en de Parel viel brouwerij De Fontein uit Stein ten deel.


 

De Brilliant-prijzen zijn een initiatief van de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein om het bloeiende midden- en kleinbedrijf in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen.

 

Per categorie waren er drie genomineerden. De Diamant Award is voor de onderneming die economisch succesvol is met ideeën, ontwerpen, producten of een bedrijfsconcept en daarmee een visitekaartje is voor de regio.

 

De Robijn werd uitgereikt aan de onderneming die in korte tijd een belangrijke speler op de markt werd en potentieel heeft voor de toekomst.

 

De prijs in categorie Parel ging naar de meest klant- of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of dienstverlening.

 

De Diamant, de Robijn en de Parel werden uitgereikt door de burgemeester van Beek, Christine van Basten-Boddin,  wethouder Natascha Wingelaar van Stein en wethouder Pieter Meekels van Sittard-Geleen.

 

Vier sponsoren hebben zich vanuit het grootbedrijf gecommitteerd aan de Brilliant Business Awards: Brightlands, Maastricht Aachen Airport, Rabobank en VDL Nedcar.

 

foto (van Mitchell Giebels): op de voorgrond de winnaars van de Brilliant Business Awards, vlnr Bie Bijen Dierenartsen, Daily Fresh Food en Brouwerij de Fontein

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.