Extra aandacht voor beveiligingsproject van Ondernemend Venlo

 

In nauwe samenwerking met Ondernemend Venlo wordt door Greenport Venlo een intensieve campagne op touw gezet om de ondernemers te overtuigen van de individuele voordelen en het collectieve belang van het vorig jaar gestarte camera- en beveiligingsproject Veilig Venlo.


 

Als belangenbehartiger van de ruim 1.400 bedrijven op de Venlose Industrieterreinen hecht Ondernemend Venlo grote waarde aan het slagen van dit project. Daarom wordt de communicatie sterk te verbeteren.

 

“Bij vergelijkbare beveiligingsprojecten elders in het land liep het inbraakpercentage met ruim 80 procent terug dankzij cameratoezicht en surveillance. Bovendien neemt het veiligheidsgevoel van de medewerkers van de bedrijven enorm toe,” aldus Peter Thissen voorzitter van Ondernemend Venlo.

 

“Omdat tussen het tekenen van de ruim 500 intentieverklaringen en het uiteindelijk aanbieden van de overeenkomst een te lange periode zat, is er een stuk vertrouwen weg bij onze ondernemers. Het is nu aan ons om samen met Greenport Venlo het belang van collectieve deelname bij hen over de bühne te brengen. Mogelijk bestaat de indruk dat de voortgang van het project op de korte termijn gevaar loopt. Dit is niet aan de orde. De komende vier jaar is de continuïteit gegarandeerd."

 

Dit wordt extra benadrukt tijdens twee infoavonden in Innovatoren op 29 en 31 januari. Verder zullen ondernemers de komende periode individueel benaderd worden door Veilig Venlo voor toelichting op de voordelen en het belang van het aansluiten op het camera- en beveiligingsproject.

 

Ondernemend Venlo en Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo zijn samen met Securitas, Intergarde|Fortas, gemeente Venlo en Politie ketenpartners in Veilig Venlo.

 

foto: veiligondernemenlimburg.nl

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.