Centra Geleen en Sittard mikken met online info op meer bezoekers

 

Speciale websites moeten ervoor zorgen dat er meer bezoekers naar de centra van Geleen en Sittard komen.


 

Op de sites staat allerhande informatie over winkels en horecazaken. De gemeente hoopt dat dit tot meer bezoekers leidt, schrijft 1Limburg.

 

De binnensteden van Geleen en Sittard hebben al jaren te kampen met grote leegstand en een terugloop van het aantal bezoekers. Eerdere maatregelen, zoals een ander parkeerbeleid, konden het tij niet echt keren.

 

"De veranderingen in het koopgedrag van de consument en het effect daarvan op de retailsector vormen een wereldwijd fenomeen," zegt centrummanager Ellen Housmans.

 

"Mensen zoeken tegenwoordig online naar informatie. De grootste uitdaging blijft om klanten te motiveren om naar 'de stad' te gaan."

 

 

 

2 reacties

Geplaatst door
Geachte mevrouw Housmans, misschien een idee om de stadscentra - voornamelijk Sittard - op te knappen? Asbest in Den tempel en vervallen, leegstaande panden trekken geen mensen - ook niet via een website. En áls ze dan al een keer komen, komen ze niet meer terug...Het is geen raketwetenschap, vraag het gewoon eens aan de burgers van Sittard - die weten namelijk wél waarom de stad leegloopt.
Geplaatst door Polleke
Geachte mevrouw Housmans, blijf niet hangen in het verleden. Voor de mensen telt maar een ding, de prijs. Waar vroeger kwaliteit en service voorop stonden telt nu alleen de prijs. Dit is de groep koopjesjagers. Daarnaast is er de grote groep winkeliersspotters. Alleen maar kijken, niets kopen, zolang er nog maar van die idioten zijn die een winkel hebben. Als ze iets willen kopen dan is het van: is dit de uiterste prijs? En wij en u vragen ons nog af hoe we de binnenstad van Sittard en Geleen kunnen opkrikken? Doe geen moeite, de klanten willen het niet.

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.