Horecaprijzen voor Limburgse ondernemers

 

Diverse Limburgse horecaondernemers zijn deze week in de prijzen gevallen. Zo kreeg het Kruisherenhotel Maastricht, behorend tot de Oostwegel-keten, in Parijs de award ‘Grand Prix Best Charming Hotel in Europe’ uitgereikt. Een primeur, want het was voor het eerste dat een Nederlands bedrijf met de eer ging strijken.


 

Het Kruisherenhotel werd met nog vijf finalisten genomineerd voor de Villégiature Awards die sinds 2003 uitgereikt worden aan de beste hotels in Europa, Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Vader en zoon Oostwege namen zelf de prijs in ontvangst in Parijs waar ook de Nederlandse ambassadeur in Frankrijk, Pieter de Gooijer, aanwezig was.

De website Eropuit in Eigen Land reikte deze week ook de jaarlijkse prijzen uit met de nodige eer voor Limburg. De Gasthoeve in Siebengewald pakte een eerste plaats in de categorie Bed and Breakfast, net als Hotel en Grand Café De Pauw in Roermond in de categorie Hotel. Vakantieappartement Old Dutch in Ransdaal (Appartement), Het Arcense In de Vlinderkes (Groepsaccommodatie), Hotel Groot Welsden in Margraten (Hotel) en het Wereldpaviljoen in Steyl (Dagje uit) sleepten in hun categorieën een tweede plaats in de wacht. Landgoed de Weerdbeemden in Kessel tenslotte werd derde plek in de categorie Groepsaccommodaties.

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.