Frisse start in nieuwe jaar voor LeonDesign Geleen

 

LeonDesign uit Geleen heeft in 2018 een frisse start gemaakt met onder meer een nieuwe huisstijl en logo, een nieuwe website en nieuw briefpapier.


 

"We zijn een professionele fotostudio ingedoken en hebben daar gave plaatjes geschoten," meldt Léon Huver (foto), de drijvende kracht achter LeonDesign.

 

"Alles sluit nu nog beter aan op de kwaliteitslederwaren die wij al 20 jaar laten maken."

 

Begonnen in de markthandel, heeft Huver zich ontwikkeld naar de tussenhandel, waarin hij zelf de handgemaakte lederwaren importeert.

 

Doordat LeonDesign ook zelf produceert en groot inkoopt, zijn de producten altijd scherp geprijsd. Met zijn opgedane kennis weet hij precies waar hij voor de juiste lederwaren moet zijn.

 

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een webshop waarin Huver samen met zijn medewerkers alle bestellingen persoonlijk afhandelt.

 

Alle producten worden in Nederland binnen een tot twee dagen aan huis bezorgd en in België binnen drie tot vijf dagen. In beide gevallen is de bezorging gratis.

 

Ook ondernemers kunnen bij LeonDesign terecht, zoals voor een private collection. Alles wordt op maat gemaakt en voorzien van bedrijfslogo.

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.