Hendriks Mode Roermond wint regiotitel 'Koffiecorner van het jaar'

 

In Roermond heeft Hendriks Mode de regiotitel 'Koffiecorner van het jaar' in de wacht gesleept en gaat door naar de landelijke verkiezing.


 

Richard Meijers van Hendriks Mode: "Verrassend! We hebben onze koffiecorner (foto's) zelf ontworpen en ingericht met materialen van steigerhout. Ze past helemaal bij de stijl van onze trachtenafdeling. Voor openingstijd starten we elke dag met een kopje koffie. Onze koffiecorner is de ontmoetingsplaats voor de collega’s en onze klanten."

 

De koffiecorner is voor velen de belangrijkste plek op het werk. Zakelijke koffieleverancier Fortune Coffee kondigde daarom een verkiezing voor Koffiecorner van het jaar aan. Van bedrijven uit heel Nederland zijn inzendingen binnengekomen.

 

In een tijd van flexwerk en tijdelijke contracten is er behoefte aan een 'sociaal hart' in de werkomgeving. Koffieadviseur Hans Zeegers van regio Midden-Limburg over de verkiezing: "Wij vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan deze ontmoetingsplek. Om onze klanten aan te moedigen er iets moois van te maken, hebben we deze verkiezing gelanceerd."

 

Na selectie van de regiowinnaars begint nu de landelijke stemronde. Tot 15 februari kan er gestemd worden op de mooiste koffiecorner via deze site. Op 1 maart vindt de feestelijke bekendmaking plaats van de landelijke titel.

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.