Verkiezing Zakenvrouw heet voortaan Topvrouw Limburg

 

Topvrouw Limburg is de nieuwe naam van Verkiezing Zakenvrouw Limburg. Het doel van de verkiezing is om vrouwelijk ondernemerschap, management, energie en zakenemotie te stimuleren en te ontwikkelen. De naam Zakenvrouw Limburg dekt deze lading onvoldoende.


 

“We zijn er namelijk niet alleen voor directeur/eigenaren, zoals de naam doet vermoeden," zegt voorzitter Steffie Hoeijmakers (foto).

 

"De verkiezing is gericht op alle vrouwen die een bijzondere bijdrage leveren binnen een organisatie en een beslissende functie hebben. Dus ook managers en leidinggevenden.”

 

Vorig jaar werd de verkiezing van Noord-Limburg al uitgebreid naar heel Limburg. “De nieuwe naam is een logische stap. We willen topvrouwen zichtbaar maken en andere vrouwen stimuleren om door te groeien naar een topfunctie binnen een organisatie. Een goede verdeling tussen man en vrouw in de top van organisaties leidt nu eenmaal tot betere prestaties en resultaten en daar wordt iedereen beter van."

 

Op donderdag 5 april wordt tijdens een avondvullend programma in TheaterHotel de Oranjerie in Roermond bekendgemaakt wie met de titel Topvrouw Limburg 2018 naar huis gaat.

 

foto: Omroep Reindonk

 

Lees ook

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.