Over Limburg Zaken

De Kamer van Koophandel heeft in Limburg 29 jaar lang een informatiekrant uitgegeven. Doordat KvK Limburg per 1 januari 2014 is opgegaan in één nieuwe landelijke KvK-organisatie, is deze Kamerkrant voorgoed verleden tijd. 

Het goede nieuws is dat vanaf april 2014 online platform Limburg Zaken bestaat, zeg maar gerust: de opvolger van de Kamerkrant, maar dan online. limburgzaken.nl is volledig op de ondernemer in Limburg gericht, stelt zich onafhankelijk op en maakt uitsluitend gebruik van betrouwbare bronnen.

Jarenlang zijn dezelfde uitgever én dezelfde hoofdredactie verantwoordelijk geweest voor het succes van de Limburgse Kamerkrant.

limburgzaken.nl is volledig op de ondernemers in Limburg gericht, met slechts één doel: hen helpen verder te komen met ondernemen. De redactie doet haar werk onafhankelijk en maakt uitsluitend gebruik van betrouwbare bronnen.

Uitgangspunt is méér opdrachten, méér omzet en méér groei voor iedere ondernemer. Limburg Zaken biedt goede raad en ondersteuning en werkt nauw samen met diverse (non-profit) organisaties in de provincie die óók volledig op het ondernemerschap zijn gericht.

Ook verschijnt Limburg Zaken twee keer per week, op dinsdag en vrijdag,  als nieuwsbrief (18.000 stuks). Prettig leesbaar op desktop, tablet en smartphone. Met nieuws in de rubriek Vandaag, met zakennieuwtjes, een uitgebreide evenementenagenda, uiteenlopende tips én met belangrijke informatie die behulpzaam kan zijn bij het zakendoen.

 

Onder de rubriek Partnernieuws kan een opvallende nieuwsregel met link worden geplaatst. Ook zijn, ter afwisseling van het redactionele nieuws, Advertorials mogelijk. Deze bestaan uit een tekst van 40 woorden met foto en links.

Dankzij de Limburg Zaken-nieuwsbrief raken ondernemers geïnspireerd, doen extra motivatie op en blijven ze alert.

Klik hier voor een voorbeeld van de nieuwsbrief.

Inschrijven kan hier.

Contact opnemen kan via onze Contact pagina.

© 2019 LimburgZaken | Built by Delite, powered by Envation.